AJANKOHTAISTA

Kesätyö isännöintiyrityksessä imaisi heti mukaansa

Esittelyssä MTR- Isännöinti Oy:n kesävahvistus Elias Mäenpää:

Hei Elias, mitä kuuluu

Kiitos, hyvää kuuluu! Päätin juuri peruskoulun, syksyllä odottaa lukio ja tiukka panostus pitkään matikkaan. On mahtavaa, että pääsin tässä välissä ihan toisenlaisiin hommiin.

Millaisia ovat olleet ensimmäiset viikot työssä?

Olen heti päässyt tekemään monia kiinnostavia työtehtäviä ja on ollut hyvä huomata, että ne sujuvat ilman aikaisempaa työkokemusta. Olen mm. skannannut tärkeitä papereita ja järjestellyt firman nettisivuja.

Toimistossa on ollut yllättävän vähän työntekijöitä paikalla, tilaa riittää. Yhteishenki on parasta täällä, kaikki tietävät toisensa ja hauskoja juttuja riittää. Lounas- ja kahvitauot ovat päivän kivoimpia hetkiä, siellä jutellaan rennosti kaikista kivoista asioista – ja ihan parasta on se, että heti kun tekee mieli kahvia tai taukoa niin tauon voi pitää, niille ei ole aikataulua.

Työmatkakaan ei ole rasittanut, sillä toimisto sijaitsee Tikkurilan keskustassa ja kaikki julkiset  kulkuvälineet menevät tästä ohi.

Onko tapahtunut jotain kommelluksia?

Ei sen kummempaa kuin epäonnistunut kahvin keitto. Olin laittanut suodattimen hieman vinoon, joten tullessani muutaman minuutin päästä kahvikoneelle lattialla oli hirveä kahvisotku. No, huumorilla siitäkin selvittiin.

Mitä odotat kesältä työn ulkopuolella?

Odotan kesän viettoa kavereiden kanssa ja tietokoneella pelaamista.

Mitä kuuntelet kesällä?

Sipen Tesomanjärvelle on ehdottomasti paras kesäbiisi.

Ajankohtaista