AJANKOHTAISTA

MTR:n partneri Tuulia Sirvio on ehdolla Isännöintiliiton kilpailussa vuoden isännöitsijäksi

”Nykypäivän isännöitsijältä vaaditaan erityisesti kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ja oppia uutta. Työssä onnistumista auttavat myös vuorovaikutus- ja itsensä johtamisen taidot sekä kyky tavoitteelliseen vaikuttamiseen, jotta taloyhtiöitä voidaan kehittää suunnitelmallisesti.”

MTR:n liiketoimintajohtaja Tuulia Sirviolla on halu kehittää niin yrityksemme toimintaa kuin koko toimialaa. Tuorein työnäyttö on diplomityö, jossa hän tutki, millaista osaamista hyvältä isännöitsijältä vaaditaan. Tutkimustuloksia hyödynnetään MTR:ssä mm. rekrytoinneissa ja koulutuksissa, mutta ne voivat auttaa myös koko toimialaa, kun mietitään, millaista tukea esimerkiksi aloitteleva isännöitsijä tarvitsee.

Liiketoimintajohtajana Sirvio on yhdessä työntekijöiden kanssa saanut hallitusasiakkaiden suosittelua mittaavan NPS-luvun MTR:ssä tuplasti Suomen keskiarvoa korkeammalle. Tulevaisuudessa Sirvio haluaisikin nähdä isännöitsijät pikemminkin asiakaspäälliköinä, jotka osaisivat hyödyntää taloyhtiön kehittämisessä enemmän eri alojen asiantuntijoita.

**

Isännöintiliiton vuosittain jaettavilla palkinnoilla kiitetään ja kannustetaan isännöinnin ammattilaisia työstä asumisen hyväksi. Vuonna 2022 palkintokilpailuun etsittiin tekijöitä, jotka haluavat edistää koko toimialan arvostusta. Voittajat ratkaisee yleisöäänestys, joka jatkuu 13.9.2022 asti.

Lue Tuulian esittely täältä.

Ajankohtaista