We want you

Haluamme olla isännöintialan paras työnantaja

Panostamme töissä viihtymiseen ja hyvinvointiin: kun töissä viihtyy, työtä tekee mielellään. Se näkyy asiakkaillekin. Ja MTR:n asiakaspalautteessa: asiakkaamme suosittelevat MTR:n isännöitsijöitä yli tuplasti useammin*!

Olemme energinen, hyväntuulinen tiimi, jossa luovuus on sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat toisiaan. MTR tarjoaa tämän tueksi erilaista koulutusta panostaen työnhyvinvointiin ja -ympäristöön.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mahtavassa porukassa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme. Lisäksi haemme jatkuvasti uusia, hyviä isännöitsijöitä. Onko vaikkapa energiatehokkuus tai kiinteistön elinkaaren hallinta lähellä sydäntäsi? Tai kiinteistön arvon jatkuva kehitys? Jutellaan lisää! Soita Sannalle p. 09 8387 2573, tai lähetä meiliä

Tiimimme voit tutustua täällä.

* NPS 43, koko Suomessa 21 hallitusvastaajien kesken: Isännöinnin laatu 2020 (isannointiliitto.fi)

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

AVOIMET TYÖPAIKAT

Isännöitsijä, oletko valmis ratsastamaan muutoksen aallonharjalla?
Onko sinunkin mielestäsi aika tehdä isännöintiä uudella tavalla?

Muutos ja tulevaisuuden isännöinti vaativat vielä paljon työtä, mutta kova draivi ja voimakas tahtotila vievät meitä vankkumattomasti eteenpäin. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden isännöintiä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä!

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, organisaation sekä oman tiiminvetäjän/esihenkilön tuen, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Kattavat tukitoimintomme huolehtivat osaltaan palveluntuotannosta, kun asiakaspalvelijamme auttavat asukkaita ja osakkaita sekä teknisen puolen rautaiset osaajat ottavat koppia kunnossapitoon liittyvistä asioista. Ammattitaitoiset kirjanpitäjät pitävät yhtiöiden talouden jiirissä ja monitaitoiset toimistoisännöitsijämme helpottavat isännöitsijöiden kiireistä arkea. Meillä hoidetaan hommat yhdessä 😊

Odotamme sinulta:

  • aitoa kiinnostusta ja valmiutta muutokseen
  • kokemusta isännöitsijänä toimimisesta vähintään parin tilinpäätöskauden ajalta
  • pelisilmää asiakaspalveluun ja sosiaalista luonnetta
  • kykyä johtaa asiakkuuksia ja kokonaisuuksia ammattitaidolla
  • avointa asennetta uusia järjestelmiä kohtaan

… ja tietenkin ylpeyttä omaa ammattia kohtaan, heittäytymiskykyä ja pilkettä silmäkulmassa! Lisäksi toivomme, että olet tiimipelaaja ja autat myös muita onnistumaan. Näin meillä on hyvät edellytykset menestyä yhdessä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi tämän linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e338b2a1. Kerrothan tekstissäsi minkälaisia ja minkä kokoisia kohteita olet isännöinyt sekä kokemuksesi korjaushankkeista. Haluaisimme myös tietää, minkälaista tulevaisuuden isännöinti sinun mielestäsi on.
Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, haluat kuulla meistä tai tehtävästä lisää, voit soittaa henkilöstöpäällikkö Sanna Savolaiselle 09 83872573 (ke-to klo 14-15 välisenä aikana) tai laittaa sähköpostia: sanna.savolainen@odevo.com.

Toivottavasti tapaamme pian!

 

Oletko numerotarkka etkä vierasta rutiineja?

Etsimme taloushallinnon tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen assistenttia, jonka tehtävänkuvaan kuuluu ostolaskujen käsittely ja tiliöinti, maksuhuomautusten käsittely sekä ostoreskontran hoito. Tavoitteenamme on lisätä myöhemmin tehtävänkuvaan myös muita taloushallinnon avustavia tehtäviä kuten ostolaskujen maksaminen ja vastikevalvonta.

Olisi erinomaista, jos sinulla on jo kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä tai alaan liittyvä koulutus. Odotamme sinun omaavan hyvät tietotekniset taidot sekä aiempaa kokemusta Office 365- ohjelmistojen käytöstä, sujuvaa suomenkielentaitoa sekä reipasta otetta työntekoon. Visma Fivaldi -ohjelmiston hallinta on plussaa! Tarvittaessa kuitenkin opastamme nopeasti asioita omaksuvan tekijän järjestelmän saloihin. Toivomme, että olet iloinen, huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja. Kiireiset sesonkiajat ovat alalle tyypillisiä ja edellyttävät myös paineensietokykyä. Jos tunnistat itsesi näistä, laitathan hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joko etänä tai sekä etänä että toimistollamme Tikkurilassa. Palkkaus tehtävässä on €2000-€2300/kk. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Tulet osaksi meidän ihanaa, huumorintajuista ja ammattitaitoisesta taloushallinnon porukkaa. MTR:ssä olet mukana tekemässä tulevaisuuden isännöintiä, viemässä isännöintiä ”seuraavalle levelille”.

Olemme joustavia aloituksen suhteen, mutta toivomme saavamme sinut osaksi porukkaamme mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laita hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä tämän linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?de7bf154 (huom! Muistathan tallentaa liitteet ennen hakulomakkeen lähettämistä). Tehtävään liittyvät kysymykset voit lähettää HR-koordinaattori Sanna Savolaiselle sähköpostilla osoitteeseen: sanna.savolainen@mtr.fi tai puhelimitse (12.1.2023 alkaen): 09 83872573

Toivottavasti tapaamme pian haastattelun merkeissä!

Hämeentie 11, 00530 Helsinki
(Kenno Lounge)

Voit myös jättää avoimen hakemuksen yllä olevan chatin kautta.
Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.