Muutoksista ilmoittaminen

Muutoksista ilmoittaminen

Osoitteenmuutos

Muutosta on ilmoitettava postin/ maistraatin lisäksi sekä isännöintiin, että huoltoyhtiöön/talonmiehelle.

Postin muuttoilmoituksen hoidat kätevästi täällä: http://www.posti.fi/muuttoilmoitus/

Sisäänmuuttoilmoitus tulee tehdä huoltoyhtiölle, jonka yhteystiedot saat helpoiten taloyhtiön ilmoitustaululta tai isännöintitoimiston asiakaspalvelusta. Huoltoyhtiö päivittää ilmoituksen perusteella tietosi talonkirjaan sekä nimikyltit porraskäytävään ja oveen. Huom! Huoltoyhtiö suorittaa mahdolliset ovien avaukset talonkirjan perusteella. Mikäli et ole tehnyt muuttoilmoitusta, eikä tietojasi löydy talonkirjasta, saattaa huoltoyhtiö kieltäytyä avaamasta ovea avainten unohduttua sisään.

Osakkeenomistajan on muistettava ilmoittaa osoitteenmuutokset isännöintitoimistoon. Isännöintitoimisto muuttaa osakkaan osoitetiedot vain pyynnöstä, eli tietoja ei haeta automaattisesti väestörekisteristä. Osakkaana ajantasainen postiosoite päivitetään osakeluetteloon, vaikka osakas ei asuisi itse omistamassaan huoneistossa. Postiosoitteen on tärkeää olla ajan tasalla mm. yhtiökokouksiin ja maksuihin liittyvän tiedonkulun kannalta.

Muuttoilmoituksen isännöintitoimistolle voit tehdä joko verkkolomakkeella täällä tai sähköpostitse/puhelimitse asiakaspalvelulle. Muista mainita muuttuneen asian lisäksi myös taloyhtiön nimi, huoneistotunnus sekä omat yhteystietosi!

Nimen vaihtuminen

Nimen muuttumisesta on hyvä ilmoittaa sekä isännöintiin, että huoltoyhtiöön. Toimita ilmoituksesi yhteydessä kopio virkatodistuksesta. Ilmoituksesi perustella uudet nimitiedot päivitetään talonkirjaan, porraskäytävään ja oveen sekä osakeluetteloon.

Asukasmäärän vaihtuminen

Ajan tasalla oleva asukasmäärä on syytä ilmoittaa myös isännöintitoimistoon mahdollista henkilölukuun perustuvaa vesimaksua/vesimaksuennakkoa varten. Vesimaksujen oikeellisuutta verrataan vuosittain myös maistraatilta saataviin asukastietoihin. Epäselvissä tapauksissa isännöintitoimisto on yhteydessä osakkaaseen. Vesimaksuennakkojen maksaminen todenmukaisina on osakkaan etu, jotta säännöllisesti tehtävät kulutusperusteiset tasauslaskut eivät paisu kerralla suuriksi.

Yhteystietojen ilmoitus ja suostumus sähköiseen tiedottamiseen

Päivitä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.


  • HUOM! OSAKKEENOMISTAJA Tämä suostumus on samalla nimenomainen suostumus yhtiökokouskutsun sähköpostitoimitukselle. Jos valitset, että haluat taloyhtiön postit sähköpostilla, tämä koskee myös yhtiökokouskutsua. Valitettavasti järjestelmämme mahdollistaa vain yhden toimitustavan.