Hallinnollinen isännöinti

Isännöinti

MTR-Isännöinti tarjoaa taloyhtiön hallinnolliset palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiön henkilöisännöitsijä huolehtii taloyhtiön juoksevien asioiden hoitamisesta yhtiökokouksen ja hallituksen päätösten mukaisesti. Hallinnollisiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi hallituksen kokousten ja yhtiökokousten järjestäminen, taloyhtiöiden tietojen ylläpitäminen, sopimusten hallinta, vakuutuksien hoitaminen jne. Hallituksen kokouksiin toimitamme aina selkeät esityslistat päätösehdotuksineen ja liitteineen.

Isännöinnin tehtäväluetteloon on määritelty juoksevaan hallintoon kuuluvat tehtävät ja erillisveloitettavat tehtävät.

Isännöinnin tehtävien hoidossa hyödynnetään alan viimeisimpiä tietokoneohjelmistoja ja sovelluksia.

Isännöinnin hankkiminen on yksi taloyhtiön hallituksen tärkeimmistä tehtävistä. Kilpailutus vie jonkin verran aikaa, mutta se ei ole vaikeaa! Lue lisää täältä.

Taloyhtiöstrategia

Strategia ei ole pelkästään korjaustoimenpiteiden aikatauluttamista, vaan pitää sisällään asumispalvelut laajempana kokonaisuutena.

Taloyhtiötä johdetaan yhdessä hallituksen ja isännöitsijän kanssa. Pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen johtamisen tueksi on järkevää tehdä strategia, jonka avulla tiedetään mihin suuntaan kiinteistöä kehitetään. Strategian avulla määritetään mihin suuntaan ollaan menossa mm. korjaussuunnittelun, huoltotoiminnan, kiinteistön arvon ja muiden asioiden osalta. Hallituksen jäsenten tai muiden sidosryhmien mahdollisesti vaihtuessa on taloyhtiön etu, että valittu linja säilyy.

Strategia mielletään usein hankalaksi ja vaikeasti lähestyttäväksi asiaksi. Me haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja kustannustehokkaan tavan teettää strategia, jossa taloudellisten ja hallinnollisten näkökulmien lisäksi otetaan huomioon myös asumisviihtyvyys. Kauttamme asiakkaat saavat tietotaidon strategian tekemiseen, apua strategian toteuttamiseen ja tulosten seuraamiseen.

Viestintä

Viestintä on tärkeä, ja usein taloyhtiön asukkaan kannalta konkreettisin, osa isännöintipalvelua. Peruspalveluumme kuuluu asukasportaali, jonka kautta asukkaat, osakkaat ja hallituksen jäsenet löytävät taloyhtiön perustiedot ja ajankohtaiset asiat ajasta ja paikasta riippumatta.

Tarvittaessa taloyhtiöt saavat kauttamme erillisiä viestintäpalveluita, jotka ovat suunniteltu taloyhtiön toiveiden mukaisesti. Viestintäpaketteihin voivat kuuluvat mm. perussopimuksen päälle tuleva ajankohtaistiedottaminen, asukaskyselyiden tuottaminen ja analysointi sekä sosiaalisen median käyttöönotto taloyhtiölle.

Taloyhtiöillä on myös mahdollista hankkia kauttamme urakkaviestintäpaketti korjaushankkeiden yhteyteen. Urakoiden kohdalla viestinnän tarve kasvaa merkittävästi. Urakkaviestintäpakettiemme kautta tiedottaminen keskitetään isännöintitoimiston hoidettavaksi, jolloin se on säännöllistä, suunniteltua ja sujuvaa ja taloyhtiön erikoispiirteet huomioonottavaa.

Lakipalvelut

MTR-Isännöinnistä saat saman katon alta myös lakipalvelut. Juristimme omaa laajan kokemuksen kiinteistö- ja sopimusalan asioista, ja auttaa tarvittaessa asiakkaitamme syvempää lakiasiantuntemusta vaativissa ongelmissa kuten sopimusriitojen ratkaisemisessa, laajoissa yhtiöjärjestysmuutoksissa, takuuasioissa sekä mahdollisissa uudiskohdekysymyksissä.