Liike- ja toimitila-managerointi

Liike- ja toimitilamanagerointi

Asiantuntijatiimimme tarjoaa proaktiivisia liike- ja toimitilakiinteistöjen johtamisen palveluita teknisistä toteutuksista aina strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun kiinteistön arvon, energiatehokkuuden ja käyttöasteen kehittämiseksi. Palvelut kattavat taloushallinnan ja kiinteistövarainhoidon, kiinteistöjohtamisen, vuokralaishankinnan ja -hallinnan sekä teknisen elinkaaren palvelut. Asiakkainamme on mm. toimitila-, liike-, kauppakeskus- ja varastotoimijoita.

Digitaaliset työkalut kiinteistöjohtamisen ja -hallinnan tukena

Käytämme kiinteistöjohtamisen tukena digitaalista asiakasportaalia, joka tarjoaa toimitilakiinteistön hallitukselle helposti ymmärrettävät ja ympäri vuorokauden saatavilla olevat hallitustyökalut. Sähköisen palveluportaalin ja taloushallinnon ohjelmiston avulla kiinteistön hallituksella on rajoittamaton pääsy taloustietoihin ja kirjanpitoon sekä kiinteistömanagerin laatimiin tehtävälistoihin, sopimuksiin ja muihin dokumentteihin. Digitaalisen palvelumme avulla liike- ja toimitilojen johdolta vapautuu merkittävä määrä aikaa toistuvilta hallinnollisilta tehtäviltä. Lisäksi portaalimme takaa helpon viestinnän sekä läpinäkyvän toiminnan kiinteistömanagerin ja hallituksen välillä.

Miksi valita MTR kiinteistön isännöitsijäksi?

MTR:llä isännöintipalvelut hoidetaan aina monialaisen tiimin voimin. Kiinteistöpäälliköt eivät koskaan joudu yksin vastuuseen kaikista kiinteistön johtoon ja toimintaan liittyvistä hallinnollisista asioista. Kun kiinteistön käyttäjiä palvelee sekä asiakaspalvelu että erillinen talous- ja hallintatiimi, kiinteistöpäällikölle jää aikaa kehittää kiinteistöyhtiötä omistajan kanssa.

MTR:ltä saat liike- ja toimitilamanagerointiin tiimin, joka kostuu isännöinnin ammattilaisista:

Kiinteistöpäällikkö

Kiinteistön toimitusjohtaja, joka kehittää kiinteistön hallinnollista ja strategista puolta omistajien kanssa.

Asiakaspalvelutiimi

Kiinteistön käyttäjien tukena digitaalisten työkalujen lisäksi. Auttaa kiinteistössä asiointiin liittyvissä käytännön toimissa.

Taloushallinto

Huolehtii kirjanpidosta, ostoreskontrasta sekä toimitilojen vuokrista ja vastikkeista. Tutustu MTR:n tarjoamiin taloushallinnon palveluihin tarkemmin »

Liike- ja toimitilamanagerointi kiinteistön kokonaisvaltaisena tukena

Liike- ja toimitilakiinteistöjen johtamisella on merkittävä vaikutus kiinteistön elinkaareen, ylläpitoon ja asiointikokemukseen. Kun kiinteistön omistajat voivat luottaa, että kiinteistön toiminnasta ja hallinnasta vastaa kokenut kiinteistömanageri, voivat kiinteistön omistajat hyvin mielin panostaa liiketoiminnan muihin osa-alueisiin. Kiinteistön säännöllisellä ja ennen kaikkea mutkattomasti toimivalla huollolla ja ylläpidolla on myös merkittävä vaikutus siihen, miten asiakaskunta kokee kiinteistössä asioimisen. Esimerkiksi kauppakeskuksissa on äärimmäisen tärkeää panostaa kiinteistön johdon kaikkiin osa-alueisiin aina hallinnollisesta strategiasta käytännön viihtyvyyteen.

Kiinteistöjen tekninen isännöinti

MTR:n teknisen isännöinnin hoitaa STIO (Suomen Tekninen Isännöinti Oy), jossa on yli 20 eri kiinteistön osa-alueen ylläpitoon ja korjaamiseen erikoistunutta ammattilaista. STIO hoitaa mm. muutostöiden konsultoinnin, luvat ja valvonnan sekä vesivahinkojen selvityksen ja korjaussuunnittelun. STIO on myös kiinteistön kumppani korjaushankkeissa ja hoitaa projektinjohdon sisältäen mm. urakoitsijoiden kilpailutukset, sopimusneuvottelut ja valvonnan.

Liike- ja toimitilojen managerointi Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Tarjoamme kiinteistömanagerin palvelut kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Liike- ja toimitilaisännöinnin asiakkaisiimme kuuluvat erilaiset kaupalliset ja kuntien omistamat kiinteistöt, kuten kauppakeskukset, pysäköintihallit ja erityisasumisen yksiköt. Hinnoittelumallimme perustuu läpinäkyvään kuukausihinnoitteluun, johon kuuluu kaikki taloushallinnan ja asiakaspalvelun perustehtävät. Lisäksi tarjoamme erillisiä palveluita hintataulukon mukaisesti. Selkeä ja helppolukuinen hinnoittelumme takaa, että kiinteistön isännöintikuluissa ei tule yllätyksiä. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen!