Tekninen isännöinti

Tekninen isännöinti

MTR:n teknisen isännöinnin hoitaa STIO (Suomen Tekninen Isännöinti Oy), jossa on yli 20 eri kiinteistön osa-alueen ylläpitoon ja korjaamiseen erikoistunutta ammattilaista. STIO hoitaa mm. osakasmuutostöiden konsultoinnin, luvat ja valvonnan sekä vesivahinkojen selvityksen ja korjaussuunnittelun. STIO on myös taloyhtiön kumppani korjaushankkeissa ja hoitaa projektinjohdon sisältäen mm. urakoitsijoiden kilpailutukset, sopimusneuvottelut ja valvonnan. STIO tuntee hyvin asunto-osakeyhtiölain, muuttuvat säädökset ja määräykset, vakuutusyhtiöyhteistyön sekä energiatehokkuuden vaatimukset. Viestintä on STIOn vahvuus: niin urakoitsijat, hallitus kuin asukkaatkin pysyvät STIOn projekteissa ajan tasalla.

MTR isännöi taloyhtiöitä ammattilaisten tiimissä, jota vastuussa oleva isännöitsijä koordinoi.

Hallinnollisen ja teknisen isännöinnin ammattilaistamme saavat työpyynnöt yhteisestä järjestelmästä. Tiimityöllä mahdollistetaan teknisen isännöinnin palvelun laatu ja sujuvuus. MTR:llä taloyhtiön käytössä on aina vastaava isännöitsijä, joka hoitaa kehitystyötä hallituksen kanssa, asiakaspalvelutiimi asukkaita ja osakkaita varten, taloushallinnon osaajat kirjanpidolle sekä STIOn tekninen isännöinti, joka auttaa osakkaita ja hallitusta mm. urakoissa ja suunnittelutyössä.

Mitä on tekninen isännöinti?

Tekninen isännöitsijä toimii taloyhtiössä hallinnollisen isännöitsijän lisäksi. Tekninen isännöitsijä hoitaa pääosin erilaisia korjaushankkeisiin liittyviä tehtäviä – toisin sanoen, keskittyy taloyhtiön teknisiin tarpeisiin. Teknisen isännöitsijän päivittäisiin työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi taloyhtiön osakkaiden muutostyötarpeisiin vastaaminen sekä korjaus- ja urakkahankkeiden kilpailuttaminen. Myös korjaustarpeiden kartoitus, suunnittelu ja ajoittaminen kuuluvat usein teknisen isännöitsijän osaamisalueeseen.

Teknistä isännöitsijää tarvitaan tyypillisesti erilaisissa perus- ja pienkorjaushankkeissa, muutostöiden valvonnassa sekä vaurio- ja kuntokartoituksissa. Teknisen isännöinnin palveluihin kuuluu esimerkiksi osakasmuutostyöt, kuten kylpyhuoneremontit ja sähkötyöt, joissa isännöitsijä on mukana koko projektin ajan.

Tekninen isännöitsijä toimii hallinnollisen päätöksenteon tukena

STIOn ammattitaito on ensiluokkaisessa asemassa laadukkaiden ja monipuolisten isännöintipalveluiden tarjoamisessa. Tekniseltä isännöitsijältä saatava tieto esimerkiksi taloyhtiön korjaustarpeista tukee suunnitelmallisen taloyhtiöstrategian laatimista. Tekninen isännöitsijä hoitaa taloyhtiön teknisen tarkastukset sekä kilpailuttaa kuntoarviot ja -tutkimukset ja huolehtii niiden toteuttamisesta. Näin hallinnollinen puoli pystyy tekemään luotettavia kustannusarvioita ja laatimaan listaa tulevista toimenpiteistä pitkälläkin aikavälillä. Hyödyntämällä teknisen isännöitsijän osaamista taloyhtiö saa varmuuden yhtiön kokonaisvaltaisesta toiminnasta sekä sen asianmukaisesta ylläpidosta ja etenemisestä.

Suomen Tekninen Isännöinti Oy – STIO

Suomen Tekninen Isännöinti, eli STIO, tarjoaa teknisen isännöinnin asiantuntijapalvelut taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille. Yhteistyömme STIOn kanssa takaa, että taloyhtiö saa erityistä ammattitaitoa ja osaamista kaikkiin kiinteistöalan tarpeisiin liittyen. MTR ja STIO toimivat vahvassa yhteistyössä – laajan verkoston avulla pystymme tarjoamaan ensiluokkaiset isännöintipalvelut. STIOn vahvuutena on erityisesti asunto-osakeyhtiölain tuntemus ja sen soveltaminen taloyhtiöiden teknisiin hankkeisiin. MTR ja STIO takaavat toiminnallaan parhaan mahdollisen ratkaisun juuri kyseistä taloyhtiötä ajatellen teknisesti, taloudellisesti ja energiatehokkuuteen panostaen.

Tekninen isännöinti hinta

Tekninen isännöinti hinnoitellaan yksilöidyn palvelukokonaisuuden mukaan. Ota yhteyttä, niin arvioimme isännöinnin työmäärän ja teemme hintaehdotuksen! Kaikkien tekniseen isännöintiin kuuluvien palveluiden hinta löytyy ennalta määritellystä hintataulukostamme, josta tarvittavat tehtävät voidaan valita kätevästi juuri taloyhtiön tarpeiden perusteella. Tarjoamme teknisen isännöinnin palvelut kaikkialla pääkaupunkiseudulla.