Referenssit

MTR:n myötä tuntuu, että meidänkin yhtiömme on astunut viimein nykyaikaan.

Asunto Oy Temppelikatu 4 on vuonna 1926 valmistunut, Helsingin Etu-Töölössä sijaitseva arvokiinteistö. Yhtiössä on sekä asuinhuoneistoja että liiketiloja. MTR-Isännöinti on huolehtinut yhtiön isännöinnistä vuodesta 2016.

Miten MTR on helpottanut taloyhtiön ja hallituksen arkea?

MTR:n myötä tuntuu, että meidänkin yhtiö on astunut viimein nykyaikaan. Niinkin yksinkertaiset asia kuin kokouspöytäkirjat tai reskontran hoito sujuvat nyt ajallaan.

Hallituksen ja isännöitsijän roolit ovat selkeät ja isännöitsijä kantaa vastuunsa ollen tärkeä tuki hallitukselle. Hallituksen ei tarvitse olla korjausrakentamisen tai taloushallinnon ammattilainen, vaikka omaakin osaamista saa toki käyttää. Hallitus toimii nimenomaan päättävänä elimenä ja isännöitsijä asiantuntijana, joka suosittelee, kartoittaa ja ratkoo sekä yhtiön monenlaisia arkipäivän ongelmia kuin myös hoitaa isompien hankkeiden läpivientiä.

Hallituksen työtä helpottaa myös toimivat kokoukset, joihin voi mennä hyvillä mielin, kun tietää että valmistautuminen on tehty ja ammatti-isännöitsijältä voi aina kysyä apua. Juuri päätin hallituksen kokouksen, jonka lopuksi totesin isännöitsijälle, että tämä on mukavaa! On helppoa tehdä päätöksiä, kun kokoukseen on valmistauduttu ja taustatyöt tehty. Meille annetaan selkeät raamit ja mutta keskustelulle ja yhdessä pähkäilyllekin on tilaa. Asiat toimii!

Voisitko suositella MTR:ää muille taloyhtiöille?

Kyllä ja olen suositellutkin!Yritys voi olla miten iso tai pieni tahansa, tärkeintä on että yhteistyö isännöitsijän kanssa toimii ja hän on tavoitettavissa. Parasta on ollut, kun olen soitellut jostain omasta mielestäni tärkeästä asiasta ja vastaus on ollut, että homma on jo hoidossa.

Missä MTR on mielestäsi erityisesti onnistunut?

Ongelmanratkaisussa ja tiimipelaamisessa. Laaja perusparannusurakka ei ollut helpoin mahdollinen, koska yhtiömme on vanha.  Sen lisäksi, että isännöitsijällä oli ja on laaja substanssiosaaminen alalta, hänellä oli/on myös ihmistuntemusta ja aito halu viedä asioita eteenpäin ja päätökseen. Joskus osakkaiden mielipiteet ovat vahvasti eriäviä ja vaatii isännöitsijältä pelisilmää sukkuloida välissä. Ja ennen kaikkea luovia kohti kompromisseja. Yhtiö luonnollisesti valitsee hallituksen, mutta isännöitsijä antaa hallituksen tueksi oman osaamisensa ja tarpeen tullen täydentää sitä muilla ammattilaisilla. Tämän paletin pyörittäminen on sujunut MTR:ltä hyvin.

– Katja Valli, hallituksen puheenjohtaja

Voin lämpimästi suositella MTR:ää ja isännöitsijäämme muillekin taloyhtiöille, jotka haluavat ammattitaitoista isännöintiä taloyhtiölleen.

Triplan neljä asunto-osakeyhtiötä ovat erityisen vaativia isännöintikohteita monine yhteisjärjestely- ym. sopimuksineen alueen muiden toimijoiden, kuten kauppakeskuksen kanssa. Isännöitsijä on ottanut kokonaisuuden hyvin haltuunsa.

Hallituksen puheenjohtaja
taloyhtiö Helsingin Triplassa

MTR:n isännöitsijöiden vankka tietotaito ja ymmärrys taloyhtiön käytännön tarpeista takaa hyvän yhteistyön. Myös ongelmatilanteet on aina saatu ratkaistua hienosti.

Timo Olander, hallituksen jäsen
As. Oy Vanamonkuja 1

Tekninen isännöinti

Referenssi 1

Lorem ipsum

Tekninen isännöinti

Referenssi 2

Lorem ipsum