Hyveet talossa

Tervetuloa rakentamaan hyvää naapuruutta Hyveet talossa -infotilaisuuteen 29.11.2017 klo 18

Meillä on ilo kutsua sinut tutustumaan täysin uudenlaiseen, hyvää naapuruutta tuottavaan hankkeeseen! Tilaisuus on tarkoitettu asiakastaloyhtiöidemme hallituksen jäsenille ja osakkeenomistajille.

Hyveet talossa-infotilaisuus järjestetään 29.11.2017 klo 18 alkaen MTR-Isännöinnin Tikkurilan toimipisteellä (Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, Auditorio/K-kerros). Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia.

Infotilaisuuden pääpuhujana on erilaisia hyvetyökaluja kehittänyt ja Hyveet talossa-hanketta vetävä SyFron Oy:n eetikko Antti Kylliäinen. Hänen lisäkseen paikalla on myös MTR-Isännöinnin henkilökuntaa. Tapahtumassa kahvitarjoilu.

Illan aikana selvitetään, kuinka yhteiselämää voidaan parantaa nostamalla hyviä ja positiivisia asioita osaksi taloyhtiön arkea. Illan aikana pohditaan myös, voidaanko hyveillä korvata jopa perinteisiä sääntöjä ja määräyksiä.

Hyveet talossa-hankkeen avulla luodaan hyvää naapuruutta, kun taloyhtiön yhteisöllisyys ja naapureiden ymmärtäminen paranevat. Hankkeessa laaditaan lista hyvän naapurin hyveistä, eli asioista, jotka asukkaat kokevat taloyhtiössään tärkeiksi. Listasta jalostetaan huoneentaulu, jota jokaisen asukkaan on mahdollisuus käyttää arjessaan. Kaikki asukkaat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen.

Illan aikana on mahdollisuus ilmoittautua mukaan hankkeeseen.

Huom! Tapahtumaan rajoitettu määrä paikkoja. Ilmoittauduthan mukaan 24.11.2017 mennessä.

TERVETULOA!

AIKA JA PAIKKA

Keskiviikkona 29.11.2017 klo 18 alkaen (kesto n. 2h) MTR-Isännöinti Oy Neilikkatie 17 01300 Vantaa Auditorio, K-kerros

OHJELMA

18.00 Ilmoittautuminen
18.15 Tilaisuuden avaus/ toimitusjohtaja Krister Ilvonen
18.30 Hyveet talossa -hankkeen esittely/ eetikko Antti Kylliäinen
19.30 Vapaata keskustelua ja pullakahvit

Huom! Aikataulu on alustava.

SAAPUMINEN

Tapahtumapaikka sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta. Mikäli tulet omalla autolla, toimiston vieressä on runsaasti parkkitilaa. Ilta-aikaan voit pysäköidä mihin ruutuun tahansa, mutta muistathan käyttää parkkikiekkoa! Sisään pääset kiinteistön pääovista, josta opastamme edelleen auditorioon.

HYVEET VALLANNEET JO SADAT PÄIVÄKODIT, KOULUT JA TYÖPAIKAT

Reilun vuoden aikana on noin 350 päiväkotia ja oppilaitosta liki sadalla paikkakunnalla ottanut käyttöön SyFron Oy:n Antti Kylliäisen kehittämän Hyveet elämässä -työkalun. Myös työpaikoilla on innostuttu hyveisiin. Ensimmäisessä päiväkodissa, jossa mallia testattiin, henkilöstö ja vanhemmat valitsivat hyveiksi kannustavuuden, reiluuden ja ystävällisyyden. Kahdessa viikossa lapset kitkivät pois kiusaamisen, koska olivat sitä mieltä, että ystävälliset ja reilut eivät ihmiset kiusaa. Taloyhtiöpuolella Kylliäisen tavoite on saada kokoon kymmenkunta pilottia. Niiden kokemuksista luodaan verkkosovellus, jonka avulla taloyhtiöt ympäri Suomea voivat itse ottaa hyveet käyttöönsä.