Meille töihin

Haluamme olla isännöintialan paras työnantaja

MTR-Isännöinti Oy haluaa olla isännöintialan paras työnantaja. Osaava, työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilökunta on toimintamme ydin.

Vuoden 2018 isännöintiyritykseksi valittu MTR-Isännöinti Oy tuottaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat perinteisten hallinto- ja talouspalveluiden lisäksi mm. tekninen isännöinti sekä laki- ja viestintäpalvelut. MTR-Isännöinti pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista, ja varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yrityksenä olemme energinen, hyväntuulinen ja jatkuvasti kehittyvä. Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat toisiaan. MTR huolehtii työntekijöistään mm. tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia, panostamalla monipuolisesti työnhyvinvointiin sekä työskentely-ympäristöön.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mahtavassa porukassa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme. Halutessasi voit myös jättää meille avoimen hakemuksen nettilomaketta käyttäen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä avautuu!

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

AVOIMET TYÖPAIKAT

Oletko jo kokemusta omaava isännöitsijä tai uusi alalle tulija? Hae meille töihin!

Meillä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jossa rakennamme tulevaisuuden isännöintiä.  Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, organisaation tuen, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Jätä tietosi sivun oikeassa reunassa olevan rekrybotin kautta, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Isännöitsijä / kiinteistömanageri

Odotamme sinulta:
o kokemusta isännöitsijänä toimimisesta vähintään parin tilinpäätöskauden ajalta
o pelisilmää asiakaspalveluun ja sosiaalista luonnetta
o kykyä johtaa omia asiakkuuksia ammattitaidolla
o kykyä olla tiimipelaaja ja auttaa myös muita onnistumaan

Lue lisää...

… ja tietenkin ylpeyttä omaa ammattia kohtaan, heittäytymiskykyä ja hurttia huumoria!
Jos näet muutokset myös mahdollisuutena, sinulla on hyvät edellytykset menestyä kanssamme.

Isännöitsijäharjoittelija

Isännöintiala tarvitsee uusia, muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia. Löytyykö sinulta paineensietokykyä, intoa ja oma-aloitteisuutta oppia ja ottaa selvää?

Mikäli sinulla siintää mielessä tulevaisuuden ura isännöinnissä, nämä taidot helpottavat matkaasi ammattilaiseksi:
o osaat tuottaa laadukasta tekstiä
o pystyt pitämään ”useita palloja ilmassa yhtä aikaa”
o siedät keskeneräisyyttä
o hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia
o ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen

Me MTR-Isännöinnissä olemme valmiita kouluttamaan uusia tekijöitä, jotka ymmärtävät asiakaspalvelutaidon arvon, joilla on halu oppia uutta ja kiinnostusta työntekoon kiinteistöalalla.
* * *