Meille töihin

Haluamme olla isännöintialan paras työnantaja

MTR-Isännöinti Oy haluaa olla isännöintialan paras työnantaja. Osaava, työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilökunta on toimintamme ydin.

Vuoden 2018 isännöintiyritykseksi valittu MTR-Isännöinti Oy tuottaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat perinteisten hallinto- ja talouspalveluiden lisäksi mm. tekninen isännöinti sekä laki- ja viestintäpalvelut. MTR-Isännöinti pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista, ja varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yrityksenä olemme energinen, hyväntuulinen ja jatkuvasti kehittyvä. Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat toisiaan. MTR huolehtii työntekijöistään mm. tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia, panostamalla monipuolisesti työnhyvinvointiin sekä työskentely-ympäristöön.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mahtavassa porukassa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme. Halutessasi voit myös jättää meille avoimen hakemuksen nettilomaketta käyttäen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä avautuu!

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

AVOIMET TYÖPAIKAT

Asiakaspalvelija

Onko erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sinulle sydämen asia? Isännöitsijäntodistus, pääomavastike ja taloyhtiöstrategia eivät ole sinulle ihan vieraita sanoja tai jos ovat, sinulta löytyy halua ja kiinnostusta oppia, mitä ne tarkoittavat?

Lue lisää...

Edustamme isännöintialan uutta sukupolvea, joka panostaa palvelukokemuksen laatuun. Erotumme alan muista toimijoista työntekijöidemme nuorella keski-iällä ja tekemisen meiningillä.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta puhelimitse. Hyvät tietotekniset taidot sekä aiempaa kokemusta Office 365- ohjelmistojen käytöstä sekä reipas ote työntekoon. Toivomme, että olet iloinen, huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja. Kiireiset sesonkiajat ovat alalle tyypillisiä ja edellyttävät myös hyvää paineensietokykyä. Jos tunnistat itsesi näistä, ole rohkea ja laita hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen työskentely-ympäristön ammattitaitoisessa ja hauskassa porukassa sekä hyvät työsuhde-edut.

Työ sisältää asiakaspalvelua pääasiassa puhelimitse ja sähköisesti. Työssäsi ratkaiset asiakkaan ongelmia, vastaanotat toimeksiantoja ja neuvot erilaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Tuotat myös sisäistä asiakaspalvelua eri henkilöstöryhmillemme.

Olemme joustavia aloituksen suhteen, mutta toivomme saavamme sinut osaksi porukkaamme mahdollisimman pian.

Laita hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä. Tehtävään liittyvät kysymykset voit lähettää HR-koordinaattori Sanna Savolaiselle sähköpostilla osoitteeseen: sanna.savolainen@mtr.fi tai puhelimitse: 09 83872573

Toivottavasti tapaamme pian haastattelun merkeissä!

Isännöitsijäharjoittelija

Isännöintiala tarvitsee uusia, muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia. Löytyykö sinulta paineensietokykyä, intoa ja oma-aloitteisuutta oppia ja ottaa selvää?

Mikäli sinulla siintää mielessä tulevaisuuden ura isännöinnissä, nämä taidot helpottavat matkaasi ammattilaiseksi:
o osaat tuottaa laadukasta tekstiä
o pystyt pitämään ”useita palloja ilmassa yhtä aikaa”
o siedät keskeneräisyyttä
o hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia
o ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen

Me MTR-Isännöinnissä olemme valmiita kouluttamaan uusia tekijöitä, jotka ymmärtävät asiakaspalvelutaidon arvon, joilla on halu oppia uutta ja kiinnostusta työntekoon kiinteistöalalla.

Meillä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jossa rakennamme tulevaisuuden isännöintiä.  Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, organisaation tuen, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.  Jätä tietosi sivun oikeassa reunassa olevan rekrybotin kautta, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

* * *