Meille töihin

Haluamme olla isännöintialan paras työnantaja

MTR-Isännöinti Oy haluaa olla isännöintialan paras työnantaja. Osaava, työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilökunta on toimintamme ydin.

Vuoden 2018 isännöintiyritykseksi valittu MTR-Isännöinti Oy tuottaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat perinteisten hallinto- ja talouspalveluiden lisäksi mm. tekninen isännöinti sekä laki- ja viestintäpalvelut. MTR-Isännöinti pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista, ja varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yrityksenä olemme energinen, hyväntuulinen ja jatkuvasti kehittyvä. Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat toisiaan. MTR huolehtii työntekijöistään mm. tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia, panostamalla monipuolisesti työnhyvinvointiin sekä työskentely-ympäristöön.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mahtavassa porukassa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme. Halutessasi voit myös jättää meille avoimen hakemuksen nettilomaketta käyttäen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä avautuu!

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsitkö isännöinnin harjoittelupaikkaa?

Löytyykö sinulta paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja intoa oppia ja ottaa selvää?

Etsimme isännöintialasta innostuneita harjoittelijoita oppimaan uuteen ammattiin!

Viime syksynä meillä aloitti kolme isännöitsijäharjoittelijaa erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Tänä keväänä kaikki kolme jatkoivat meillä vakituisina työntekijöinä.

Etsimme uusia tekijöitä siis tositarkoituksella ja odotamme, että sinullakin on vahva halu päästä isännöitsijän ammattiin. Meillä pääset tositoimiin, tekemällä kun oppii parhaiten!

”Lue

Mikäli sinulla siintää mielessä tulevaisuuden ura isännöinnissä, nämä taidot helpottavat matkaasi ammattilaiseksi:

– osaat tuottaa laadukasta tekstiä

– osaat pitää ”useita palloja ilmassa yhtä aikaa”

– siedät keskeneräisyyttä

– hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia

– tiedät miten tuottaa hyviä asiakaskokemuksia

Jos koet olevasi oiva lisäys joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja mahdolliset tiedot sinulle myönnetystä opiskelupaikasta 31.7.2019 mennessä sähköpostitse HR-koordinaattori Sanna Savolaiselle osoitteeseen sanna.savolainen@mtr.fi. Hakemukset ja mahdolliset tiedustelut käydään läpi elokuussa Sannan palattua kesälomalta.

AVOIN HAKEMUS

  • Lähetä liitteitä (CV, kuva yms.)

Kiitos hakemuksestasi!