Meille töihin

Haluamme olla isännöintialan paras työnantaja

MTR-Isännöinti Oy haluaa olla isännöintialan paras työnantaja. Osaava, työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilökunta on toimintamme ydin.

Vuoden 2018 isännöintiyritykseksi valittu MTR-Isännöinti Oy tuottaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat perinteisten hallinto- ja talouspalveluiden lisäksi mm. tekninen isännöinti sekä laki- ja viestintäpalvelut. MTR-Isännöinti pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista, ja varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yrityksenä olemme energinen, hyväntuulinen ja jatkuvasti kehittyvä. Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat toisiaan. MTR huolehtii työntekijöistään mm. tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia, panostamalla monipuolisesti työnhyvinvointiin sekä työskentely-ympäristöön.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mahtavassa porukassa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme. Halutessasi voit myös jättää meille avoimen hakemuksen nettilomaketta käyttäen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä avautuu!

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kirjanpitäjä 

Etsimme taloushallintoyksikköömme kirjanpitäjää. Sinua, jolle asunto-osakeyhtiömaailma on jo tuttua.

Olet tilinpäätöstaitoinen ja tunnet myös asunto-osakeyhtiöiden erityispiirteet, kuten vastikerahoituslaskelmat ja lainanhallinnan. Toivomme myös, että hallitset asiakaspalvelun kultaiset taidot. Odotamme sinulta positiivista asennetta, halua kehittää ja kehittyä.

Meidän simppelillä reseptillämme sekä asiakkaamme että työntekijämme ovat tyytyväisiä: parhaat työkaverit ja paras asiantuntijuus, nykyaikaiset ohjelmistot sekä ensiluokkaiset työvälineet myös etätyöhön. Työtä voit tehdä joko toimistolla tai etänä. Käytössämme oleva taloushallinnon ohjelmisto on Visma Fivaldi.

MTR:llä sinua odottaa mahtava taloushallintotiimi. Kirjanpitäjiemme apuna ovat vastike- ja ostoreskontranhoitajat sekä taloushallinnon nimetty kouluttaja, joka on aina valmiina auttamaan. Tulet myös osaksi koko yrityksen loistojengiä, eli ihmisten kanssa on hyvä tulla toimeen ja viihtyä porukassakin.

Meillä pääset kouluttautumaan ja kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Käytössämme on joustavat työajat sekä panostamme monipuolisesti työhyvinvointiin.
Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan lisäksi myös muita koko henkilöstöllemme kuuluvia etuja, joista kerromme mielellämme lisää.

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen viimeistään 24.10.2021 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f4b8ab0c
Muistathan liittää mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Tehtävään liittyvät kysymykset voi esittää sähköpostitse HR-koordinaattori Sanna Savolaiselle osoitteeseen sanna.savolainen@mtr.fi. Tai puhelimitse 09 8387 2573 (ma – to klo 10–15).

Oletko jo kokemusta omaava isännöitsijä tai uusi alalle tulija? Hae meille töihin!

Isännöitsijä / kiinteistömanageri

Odotamme sinulta:
o kokemusta isännöitsijänä toimimisesta vähintään parin tilinpäätöskauden ajalta

Lue lisää...

o pelisilmää asiakaspalveluun ja sosiaalista luonnetta
o kykyä johtaa omia asiakkuuksia ammattitaidolla
o kykyä olla tiimipelaaja ja auttaa myös muita onnistumaan

… ja tietenkin ylpeyttä omaa ammattia kohtaan, heittäytymiskykyä ja hurttia huumoria!
Jos näet muutokset myös mahdollisuutena, sinulla on hyvät edellytykset menestyä kanssamme.

Isännöitsijäharjoittelija

Isännöintiala tarvitsee uusia, muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia. Löytyykö sinulta paineensietokykyä, intoa ja oma-aloitteisuutta oppia ja ottaa selvää?

Mikäli sinulla siintää mielessä tulevaisuuden ura isännöinnissä, nämä taidot helpottavat matkaasi ammattilaiseksi:
o osaat tuottaa laadukasta tekstiä
o pystyt pitämään ”useita palloja ilmassa yhtä aikaa”
o siedät keskeneräisyyttä
o hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia
o ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen

Me MTR-Isännöinnissä olemme valmiita kouluttamaan uusia tekijöitä, jotka ymmärtävät asiakaspalvelutaidon arvon, joilla on halu oppia uutta ja kiinnostusta työntekoon kiinteistöalalla.

Meillä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jossa rakennamme tulevaisuuden isännöintiä.  Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, organisaation tuen, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.  Jätä tietosi sivun oikeassa reunassa olevan rekrybotin kautta, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

* * *