Meille töihin

Haluamme olla isännöintialan paras työnantaja

MTR-Isännöinti Oy haluaa olla isännöintialan paras työnantaja. Osaava, työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilökunta on toimintamme ydin.

Vuoden 2018 isännöintiyritykseksi valittu MTR-Isännöinti Oy tuottaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat perinteisten hallinto- ja talouspalveluiden lisäksi mm. tekninen isännöinti sekä laki- ja viestintäpalvelut. MTR-Isännöinti pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista, ja varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yrityksenä olemme energinen, hyväntuulinen ja jatkuvasti kehittyvä. Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat toisiaan. MTR huolehtii työntekijöistään mm. tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia, panostamalla monipuolisesti työnhyvinvointiin sekä työskentely-ympäristöön.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mahtavassa porukassa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme. Halutessasi voit myös jättää meille avoimen hakemuksen nettilomaketta käyttäen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä avautuu!

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

AVOIMET TYÖPAIKAT

Isännöitsijäharjoittelija

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ missä:

– hoidat useita asiakkuuksia

– olet mukana jopa miljoonien eurojen hankkeissa

– olet osaltasi pitämässä huolta kiinteistövarallisuudesta

– olet tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa

– vaaditaan monialaista osaamista

– teet merkityksellistä työtä

Isännöintiala tarvitsee uusia, muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia.

Lue lisää...

Me MTR-Isännöinnissä olemme valmiita kouluttamaan uusia tekijöitä, jotka ymmärtävät asiakaspalvelutaidon arvon, joilla on halu oppia uutta ja kiinnostusta työntekoon kiinteistöjen parissa.

Etsimme nyt joukkoomme uusia kiinteistöalan ammattilaisia/isännöitsijöitä. Tarjoamme mahdollisuutta työsuhteeseen ensisijaisesti työharjoittelun tai oppisopimuksen kautta.

Jos kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi meille tämän linkin kautta:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3483e5e5fi-FI

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai jäikö jokin asia mietityttämään?
Soita (09)83872573 tai meilaa sanna.savolainen@mtr.fi  / HR-koordinaattori Sanna Savolainen

Ura monipuolisissa työtehtävissä odottaa sinua!

AVOIN HAKEMUS

  • Lähetä liitteitä (CV, kuva yms.)