Meille töihin

Haluamme olla isännöintialan paras työnantaja

MTR-Isännöinti Oy haluaa olla isännöintialan paras työnantaja. Osaava, työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilökunta on toimintamme ydin.

Vuoden 2018 isännöintiyritykseksi valittu MTR-Isännöinti Oy tuottaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat perinteisten hallinto- ja talouspalveluiden lisäksi mm. tekninen isännöinti sekä laki- ja viestintäpalvelut. MTR-Isännöinti pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista, ja varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme.

Yrityksenä olemme energinen, hyväntuulinen ja jatkuvasti kehittyvä. Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat toisiaan. MTR huolehtii työntekijöistään mm. tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia, panostamalla monipuolisesti työnhyvinvointiin sekä työskentely-ympäristöön.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mahtavassa porukassa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työtehtävämme. Halutessasi voit myös jättää meille avoimen hakemuksen nettilomaketta käyttäen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä avautuu!

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kirjanpitäjä MTR-Isännöinnille Vantaan Tikkurilaan!

Innostutko kirjanpidon säännöistä ja lainalaisuuksista sekä ongelmanratkaisusta? Haluatko kehittyä ja kehittää työtäsi? Tule meille töihin!

Etsimme numerotarkkaa ja oma-aloitteista vahvistusta taloushallintotiimiimme.  Etsimämme tyyppi on tilinpäätöstaitoinen ja tuntee asunto-osakeyhtiöiden erityispiirteet, kuten vastikerahoituslaskelmat ja lainanhallinnan. Toivomme myös, että hallitset asiakaspalvelun kultaiset taidot niin puhelimessa, sähköpostikirjeenvaihdossa kuin kasvotustenkin. Visma Fivaldi -ohjelmiston hallinta on plussaa! Tarvittaessa kuitenkin opastamme nopeasti asioita omaksuvan tekijän järjestelmän saloihin.

Lue lisää...

Meillä MTR:llä sinua odottaa mahtava taloushallintotiimi Vantaan Tikkurilassa. Tulet myös osaksi koko toimiston loistojengiä, eli ihmisten kanssa on hyvä tulla toimeen ja viihtyä porukassakin. Huumorilla (välillä huonollakin) on sijansa meidän työyhteisössämme. Toivottavasti siis sinultakin lohkeaa silloin tällöin vitsiä työpäivien iloksi. Niinä päivinä, kun kaipaat maisemanvaihdosta, voit työskennellä missä tahansa toimipisteessämme. Tarvittaessa voit myös tehdä etätöitä sinulle sopivasta paikasta.

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen heti, kuitenkin viimeistään 30.4.2020 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f4b8ab0c

Muistathan liittää mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Tehtävään liittyvät kysymykset voi esittää sähköpostitse HR-koordinaattori Sanna Savolaiselle osoitteeseen sanna.savolainen@mtr.fi.

Tapaamisiin!

AVOIN HAKEMUS

  • Lähetä liitteitä (CV, kuva yms.)